Gigolo informatie

gigolo manHet was een gedachte die door mijn hoofd speelde. Een fantasie die ik al langer had zou werkelijk worden, ik wist het nu zeker… Ik wil een gigolo inhuren.

Al maanden lang voelde ik me leeg, een gevoel dat er iets miste. Iets dat me het mooie leven weer zou laten voelen. dat ik uitgerekend nu een man in mijn bed wilde was meer dan logisch, er is duidelijk te lang niemand geweest die mij zag voor wie ik ben. Iemand die me de juiste aandacht geeft, naar me luistert en vragen stelt zodat ik me gehoord en begrepen voel.

Ik wilde niet de fout maken om een man aan de haak te slaan enkel en alleen omdat ik dit lege gevoel wil opvullen. Aan de andere kant ben ik het beu om mezelf weg te cijferen en maar te accepteren dat het niet anders is.

Mezelf praatjes voorhouden dat het allemaal vanzelf wel goedkomt had ik op dat moment geen zin meer in. Een relatie met een man beginnen moest ik al helemaal niet aan denken. Het gevoel opgesloten te zitten en mezelf te verbinden aan iemand zou niet de oplossing zijn voor mijn probleem. Ofja probleem.. laten we we het op vervulling van een leegte houden.

Nadat een poosje informatie vergaren heb ik een geschikte gigolo gezocht waar ik me goed bij voelde. Een jonge man die ik via een website heb leren kennen.

We hebben een fantastische ontmoeting gehad en het klikte eigenlijk aan de telefoon al vrij snel. Natuurlijk is het even wennen maar tijdens de date was dat niet meer aan de orde. De ervaring heeft me de smaak gegeven en waarschijnlijk zal ik over een half jaar eens kijken of ik deze jonge man weer zal inhuren voor een gezellige en opwindende avond bij mij thuis.

Liefs Eefke

Ladies man gigolo service Nederland

Gigolo informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s